Sunday, September 10, 2006

Snidane v Applebees a reprezentace

V sobotu rano si vsichni exchange studenti ze Zamberka a Miharu privstali a zamirili do restaurace zvane Applebees (mimochodem nemuzu na tyhle klavesnici najit apostrof, takze proto je to napsany takhle), do te restaurace jsme ale nezamirili za ucelem dobre se najist (vlastne to taky:) ale hlavne vitat hosty a obsluhovat. Ta restaurace je uplne normalni, da se tam chodit vecer, je tam hrozne hezky prostredi. Na stenach visej fotky starej americkej autaku a hvezd jako Elvis Presley a Marilyn Monroe (no vsak to znate:) a hraje tam Hey Mrs. Robinson i Jack Johnson. Pak jsou tady organizace, ktery jsou neziskovy(jako treba RLIFA) a potrebujou penize, tak tahle skvela restaurace jim poskytne prostory (vetsinou sobota rano) a zamestnance a podava se snidane-vajicka, parky, palacinky s javorovym sirupem a je to moc dobry. Jedna vstupenka stoji 5 dolaru a vsichni prichozi vedi, ze je to na dobrocinny ucely, takze radi prijdou a popovidaji se znamyma a o obsluhu se staraji cleni organizace (v tomto pripade my-exchange studenti). Veskery penize jdou pak na ucet RLIFY a jak nam prozradil pan Berger (Pavlin host dad) tak jsme si za to dopoledne vydelali neco pres pet set dolaru. A tak jsme stali u dveri, vitali nove zakazniky, povidali jsme si s nima o Ceske republice, o byvalych exchange studentech, prisla i Dorotka, tak s tou jsme si povidali i cesky. Vsichni byli moc hodny, ptali se nas, jak se vede, jak to zvladame a me to osobne fakt bavilo. Zbytek dne jsem stravila prijemnym nic nedelanim. Vlastne jooo...

prisel za mnou Malachi, jestli nechci jet s jeho kamaradem Alecem na pole. Tak si predstavte, ze tenhle 12 letej kluk vzal auto a kdyz zjistil, ze to nejde nastartovat, tak poznal, ze je to tim, ze je vybita baterka, tak popovez jiny auto, to nastartoval a pomoci jumperu nastartoval to prvni a my jsme vyrazili na pole. Tam jsme rozdelali velkej ohen a udelali si k obedu hot dog (oni tak rikaj uplne normalnimu opecenymu parku). Byla to sranda, kdyz jsme nasedali do toho auta, ja pak dva dvanactilety kluci a s nama tri psi-Billy, Whisper a Tipper a jeli jsme na vylet do pole si udelat obed:) Na pole jsme se pak vratili jeste vecer s rodicema a delali jsme na ohni Marschmellow nebo jak se to pise:))) to vzbudilo u vsech znacne veseli, jelikoz me to asi trikrat horelo a hasila jsem to svym originalnim zpusobem, ze jsou s tim rozteklou hmotou mlatila o kamen az se mi zlomil klacek, tak kterym jsem to opikala. Meli ze me strasnou srandu a ptali se me, jestli na nasi skole nahodou nemam vareni, ze bych na ten predmet mela chodit:))) kdyz jsem rekla, ze ne a ze dokonce ani outdoor adventure tam nemame, tak na me koukali dosti soucitne:) kdyz jsme pak prisli domu a pekli jsme moje prvni pravy americky cookies a ja jsem rozbijela vejce vidlickou (tak to totiz doma normalne delame) tak uz se opravdu nikdo neudrzel a vsichni vyprskli smichu, co to jsme v Evrope za divnou sebranku lidi, ktery mlatej rozteklym Marschmallow o kamen,pak rozbijej vejce vidlickou a nemaj na skole Outdoor adventure...kurnik, to tady asi moc dobre nereprezentuju, co?!?:)))

4 comments:

Anonymous said...

hezky hezky . . . Precti si ten muj vzkaz uplne dole :)

Anonymous said...

cili dej vedet jestli ti marta predala obalku:)az ji dostanes podam ti vysvetleni:) uwaga: doufam ze se marti neztratil kufr, uaa!:))

Anonymous said...

jo a mrkni na mail

cilka said...

ha ha:))) jak to verco vis? samozrejme se ztratilo asi pet kufru a mezi nima byl i ten Martinin:))) coz je teda sranda, ale uz ji nastesti prijel, takze jsem fotky videla a zadam vysvetleni:) jo a Adele moc dekuju za dopis, ps kocko:napisu ti odpoved a poslu ti po tom velesboru Corale odpoved:)