Sunday, September 17, 2006

Corale jsou tady!!!!


Ahoj vsichni, omlouvam se, ze jsem tak dlouho nepsala (pokud teda nepocitam ten pokus, kterej jsem predvedla minule, ze jsem chtela neco poslat, ale jaksi se nezadarilo...

A tak nam prijeli Corale...co dodat? muzu rict, ze jsem asi ted ten nejstastnejsi clovek na svete, kdyz prijeli, tak jsme se vsichni objimali, vitali atd. atd. i nejaka ta slza ukapla, ale nechci tady moc mluvit, ale spis vam ukazat fotky...

Kdyz jsem si zase k nim stoupla a zacali jsme z plna hrdla pet ty nase lidovky a zpivat jazz a americky gospely a Hovorka zacal hrat na klarinet, tak teda takovej pocit jsem jeste nezazila (sakra, ze by Absolutni stesti nebo tak neco?:))) jinak holkam dekuju za CD s fotkama, co mi poslali a Adelce dekuju za dopis. Holka, uplne jsem si te predstavovala,jak jsem to cetla uplne Adelo-Dejvousuv styl:)

jinak jak asi vite, prijel mi tatka. Bydli se mnou, takze mu vsechno prekladam a nejak to zvladame. jo, tady se uci jezdit na traktoru a to, co vidite vzadu je nas barak a vsechny nase auta:)

Mimochodem, dnes Lori (moje "mama" tady) volala na serifstvi, jestli tady muze tata ridit auto (aby nas vsude nemuseli vozit), tak tam jim rekli, ze jo a tak jsme se na koncert do Nothern Star Theatre dopravili dneska sami...ale Dobrodruzstvi. To auto je totiz stara rachotina, takze kdyz jsme chteli jet zpatky, tak jsme zjistili, ze mile auto nestartuje, jelikoz se vybila baterka. Nastesti tam byla Deb, tak jeji manzel vytahnul kabely,tak jsme to nejak zprovoznili a jelo se domu, ale teda povim vam, mela jsem trochu nahnano, ted uz bych takhle nekam jen tak podruhy nejela:)

A taky urcite vite, ze nam prijela do Rice Lake nase dalsi exchange studentka Karca, ktera je v Madisonu, tak jsme se vyfotili, abyste se taky mohli pokochat v jakym obleceni zpivame s Coralema nase lidovy pisnicky:) Taky jsme se domluvili, ze ji pojedeme pred vanocema navstivit do Madisonu, abysme taky vypadli z Rice Lake a taky na vanocni nakupy a aby tam holka nebyla tak sama, takze uz se tam tesim, ale zatim si naplno uzivam koncertovani s Coralemi. Nastesti jsem si taky vyridila, ze nemusim chodit do skoly pristi tyden...

Krome prijezdu Corali se udala jeste jedna zajimava vec a to, ze jsem se zucastnila konkurzu do Rice Lake High school sboru a teda to byl Konkurz s velkym K. Bylo nas tam asi 100 a kazdej jsme meli svy cislo a privadeli nas po 10 na jeviste (oni maj ve skole divadlo) a v hledisti sedelo asi 7 dospelych a my jsme se tam museli za pet minut neco naucit tancit a oni na nas koukali a delali si k nam poznamky:)) taky byl konkurz ve zpevu, kde nas stalo asi deset pred dalsimi ucastniky a museli jsme zpivat bud americkou hymnu nebo pisen There is a lady sweet and king, tak jsem to naak odzpivala a odtancila (brala jsem to hodne sportovne:))) a dnes mi prisel dopis od Rice Lake high school, tak jsem si povidala, co mam za prusvih (jelikoz po prijezdu Corali jsem tam nebyla:)) a otevru to a tam Congratulations, byla jste vybrana co Blue Show Choir...no jo, kdo holt umi:))) ne, delam si srandu, ale byla jsem rada (ovsem nutno priznat, ze den predtim jsme meli s Coralema koncert u nas na skole a vzbudili jsme dost velky uspech a nahle me zaclo zdravit ve skole nejak moc lidi:)))

11 comments:

Anonymous said...

Ahoj Cilko, tak co není nějaká šance že by změnili názor a pustili vás Coralema ještě další týden?

Anonymous said...

ja chci dalsi sen!!!

Hanča, Pájka, Myšpulín said...

ta fotka na traktoru je fakt dobra cili:D konecne mas fotak!

cilka said...

Takze rada bych odpovedela panu anonymovi. Zrovna pred 5 minutama jsem mluvila po telefonu s Ivou Mimrovou a ta bydli u Dorotky. Na vysvetlenou vcera jsme meli prvni koncert a ze me asi primo cisi to stesti nebo tak neco, tak si to hrozne moc davam na klavir a zpivam zplna hrdla a hezky se na me kouka ci co a Dorotka rekla,ze kdybych v tom sboru chybela, ze by to byla ztrata primo obrovska a ze chce za me jit orodovat do skoly:) takze se domluvime a MOZNA to nakonec dopadne, ale decka, drzte mi palce:)

Anonymous said...

držíme držíme držíme a stále nové zprávy čekáme čekáme čekáme

Anonymous said...

hh, tak to byla skoro absolutni basen(ludvik ludvik ludvik jmenuje se ludvik)dramatacka prislusnost se projevuje..;)kdyz uz sme u neho tak olinka se ted pekne rozparadila mam dramos 2x, jednou 25 min a -ted pozor podruhe hodka 10 min,a zacala bejt naka opravdu vysoce pracovne nasazena, ze se zacinam bat nejake prace..uaa!

Anonymous said...

hh, tak to byla skoro absolutni basen(ludvik ludvik ludvik jmenuje se ludvik)dramatacka prislusnost se projevuje..;)kdyz uz sme u neho tak olinka se ted pekne rozparadila mam dramos 2x, jednou 25 min a -ted pozor podruhe hodka 10 min,a zacala bejt naka opravdu vysoce pracovne nasazena, ze se zacinam bat nejake prace..uaa!

Anonymous said...

a pardoon za spam;)

cilka said...

vzkaz pavlovi: az se me neco bude zdat pavle, tak ty budes prvni, kdo se to dozvi, jo?

vzkaz verulezz: neni to poprve, co mi tady spamujes na blogu a ja si zacinam myslet, ze to neni nahoda!:))) holka, davej si bacha na to, co delas:)...ps:s tim dramosem to je super, napis vic na svuj blog, ja ti tam pak napisu komentar, ju? zatim kocko

Anonymous said...

ach ty kundicko nase jedna:):)tak nabaluj nabaluj:)jo za hvili jedm do klicperaku se skolou,tak vis jak?chce ti boticky sukynku,kabelcicku nosanek nahoru a "haajsosajty":):):)

Anonymous said...

jo to sem psala ja,Adel:):)