Sunday, September 03, 2006

Auta, kone a hvezdy

Vcera, kdyz jsem se vratila od Paji u ktery jsme spala, jelikoz jsme se den pred tim vratili do Rice Lake asi ve 12 z fotbaloveho zapasu, se me moje rodina zeptala, jestli se nechci jit podivat na automobilovou show. Rekla jsem, ze jo a tak jsme vzali auto a ujeli jsme ani ne pul kilometru (tady proste jdouciho cloveka po ulici nepotkate:)) a zastavili jsme pred domem, kde bylo asi 20 aut. Ale (jak asi tusite) to nebyla jen tak obycejna auta:) Nejstarsi bylo z roku 48, vsechny v perfektnim stavu, nalestene, barvicky jen zarily a nektery meli treba v zadu takovy to, co vypada jako trysky od rakety, nebo takovy ruzny ptakovinky. Meli tam stary Chevrolety a Cadillacy a uplne na me dychla takova ta atmosfera ty ameriky z minulosti. Jelikoz tu inteligentne nemam fotak (a mami proste ta nedigitalni hruza by mi tady byla stejne na nic) tak vam tu nedam zadnou fotku:( i kdyz to teda urcite stalo za to. Dokonce jsme volili nejlepsi auto a ja jsem volila to cerveny auto s raketama v zadu. Tam se mi fakt libilo.

Dale me vzala sestra myho "taty" na vylet a to bylo neco uzasnyho. Jeli asi ctyri dospeli a sest deti( i se mnou) a byla to strasna sranda, dobrodruzo a vsechno. Zaprahli jsme belgicky kone (teda takhle perfektne staveny kone jsem jeste nevidela-svaly na nich jenom hrali) a za ne takovou karu (jak ve starym westernovym filmu), nalodili se a jeli jsme do takovyho mista, ktery se jmenuje brill. Neni to mesto, je to par seskupenych baraku na venkove a kdyz rikam par, tak myslim tak dvacet a je tam dokonce takovy maly namesticko a to misto melo takovou tu atmosku takovyho zapadakova, kde nic neni, ale me se tam strasne libilo, uz fakt stacilo jen aby prijel Old Shatterhand na koni a me se splnil ten davny sen setkat se s nim:))) V Rice Lake jsem nikdy nebyla na jidle nikde jinde nez v nejakym fast foodu, takze to, co jsem videla ted me naprosto ohromilo. Dalo by se rict, ze jsem vstoupila do hospody!!! Vy si asi reknete, co z toho, ze muzete chodit k Vavrom docela normalne a nejak vydreny z toho nejste, jenze tady v Rice Lake hospody takrtka vubec nejsou a kdyz jsou, tak nekde pekne zastrceny, kde o nich nikdo nevi(spis nesmi vedet). Zakourenej bar (!!!) a takova stara kucharka, fakt atmoska jak blazen...Me se tam libilo, dali jsme si tam pizzu a kecali jsme, smali se a celkove to byl prijemnej vecer. Tahle rodina adoptovala dve deti z Indie, jsou pekne hnedy a ta holcicka se jmenuje Cecilia a ten kluk Luis a ja jsem si tam s nima hrala. Vylezli jsme a byla uplna tma, nasedli jsme na nas povoz a kone jeli (jak rek Luis extra fast:)) nad nama svitil mesic, hvezdy, kone makali, deti se bali, byli jsme prikryty dekama, aby nam nebyla zima a bylo to pekne nebezpecny a dobrodruzny...uz jen ten Old Shatterhand!

5 comments:

Anonymous said...

tyjo cili to zni vyborne, nee aby sis myslela ze sem namyslena zatvrzela ceska ale konecne neco co mi vzalo devh v dobrem slova smyslu!!!!:Ddnes sme s tomem vyrazili do hk, poradne komercne se rozloucit s prazkama, no chapes futurum, cinestar/film kraska v nesnazich, anna geislerova a taky tam byla RADUZA + obecne vyborna kamera + muzika:)/popcorn:Dnoo a pak nse oblibena cajovnicka, abychom to trochu s tou konzumni spolecnosti vykompenzovali:))taky sem vcera v zapalu minirozhovoru s tvym tatuldou rekla tve mamce cau:D:D a zitra hura, juchu skola vola...tak mi to pripomnelo jak sem mela psat trest pro muthsika PODZIM PODZIM PRICHAZI, NADELA NAM NESNAZI..:D :D :D ptze stefan konci s tancem a pokracuje s fotbalem:D och jak necekane, ne ze by to bylo jiz po2.:) a taky sem vcera byla na open air aerobiku v letaku, a letel nam nad hlavami horkovzdusny balon:) tak mi to pripomnelo jak sme na lch videli to predstaveni s balooonem:) a jeste z5 k tm nesnazim, zitra teprva zacne ten pravy smutek pri pohledu do zadni lavice, ach jo holcino moje..smutnim!brzy zas pisni;)

Anonymous said...

cilko koukej se registrovat na buhu nebo si pro tebe dojdu...

Anonymous said...

coze??? stefan konci s tancem ??? no doprdele tak to je fakt hodne spatne...

Anonymous said...

ok cilousi panu leblousoj se asi nezda ze kdyz ti udelal blog ze ti sem pisu takze mrkni na muj, tam nepoleze;)

Anonymous said...

ptze stefan konci s tancem a pokracuje s fotbalem:D

no kurva kam ten svet speje??