Thursday, October 12, 2006

Jidlo, kamaradi a snih!!!


Tak dnesni pribeh bych rada zacala tim, ze jsem si tuhle stoupla na vahu a misto mych krasnych 50 kilogramu tam na me nejdriv vykouklo cislo neco jako 140 neco...po te, co jsem se hrozila a nasledne na to zamyslela, jsem si uvedomila, ze je to americka vaha a nacez jsem tam preklapla tlacitko na kilogramy, tak jsem se zhrozila jeste vic, jelikoz tam prosim bylo 54!!! (mozna by si to zaslouzilo vic vykricniku). Kdyz vezmu v uvahu, ze po zapalu plic jsem mela 47 a za necely pul rok po tom mam 54, tak jsem se teda pekne zpravila. No rozhodne by nikdo nemoh rict, ze tu trpim hladem. Ale ja jsem na to prisla, duvod cislo jedna: kdyby byly vetsi obedy a mensi vecere (hlavne vecere bez masa) duvod cislo dva: kdyby jsme treba vubec nekam chodili pesky a ne, ze se porad nekde vozime. Jinak jsem tu ochutnala takovy vecicky jako domaci cookies, bananovej chleba a rozhodla se, ze budu chodit na vareni, protoze se to chci naucit. Taky jsme sli k Dorotce a varili jsme tam s holkama cesky ovocny knedliky. Byla to fakt pochoutka.

JInak koho to zajima tak nam tu vcera zacalo snezit. dobry co? ja proste 11.rijna jeste nejsem pripravena na zimu a navic nemam ani capku, jelikoz tu co jsem mela loni v zime jsem ztratila, kdyz jsem jela na recitacni soutez s Vercou a sundala jsem si ji ve vlaku a ten vlak mi s ni pak ujel. Byla fakt dost pekna, takova bila a docela ladila k tomu snehu a tak ja nevim ted...asi si budu muset koupit nejakou jinou. To je dobry rozhodnuti, ted snad k poslednimu tematu tady v nadpisu cili kamaradi....

Kamaradi, no to je asi duvod proc tady pisu takovy nesmyslny slohy o capce, jelikoz tenhle tyden jsme s Pajou prisli, ze tady nemame zadny kamarady. Coz teda zni docela tragedne, co?:))) vlastne mame, tu norku a pak Pedra. Pratele kdo neznate Pedra, tak to je freshmen, co s nama chodi na Spanelstinu. Strasne zlobi a ma blby znamky ale je chytrej (tak trochu jako kdyby byl od nas ze tridy) takze s nim je sranda a je fakt dost v pohode. No a jinak...teda nic moc, u vas vsichni slavej 18 a chodite do Becka a do hospod a mate kamarady co?tak to se mate:))) JInak mame prazdniny, tak jsem tyhle dny vic na netu nez obvykle a muzete me tu potkat.

No comments: