Monday, May 21, 2007

Fotky

















Ty prvni tri fotky jsou z tracku, kterej nam uz skoncil. Tak misto toho posiluju, jezdim na kole a hraju tenis. Vidite nase warriorske barvy - blue and gold, kamaradku Lynzie Jo Tomesh, a priprava na 3200 metru beh.
Dalsi fotky jsou z Festival of Nations. Nejaky africani tam hrali na bubny a tancovali. To bylo dobry. A pak jeste ten chlapek, co hral na harmoniku stary francouzsky odrhovacky, to bylo taky dobry. Jinak Cesi me zklamali, meli tam taky stanek, ale to jidlo me moc nechutnalo. Taky to bylo v takovym hangaru, kde bylo na tisice decek ze zakladky a malem nas tam uslapali.
Jinak jsme meli koncert tedka, posledni. Mrs. Barta nam nabidla s Kamilou, jestli chceme doprovazet nas sbor na klavir. Chteli jsme obe, tudiz jsme si museli hodit korunou o If I fell a ja jsem prekvapive vyhrala, tudiz jsem hrala ja a jak mi vsichni rekli, tak pretty good job. Kamila nehrala nic, jelikoz nemela moznost se to za tech deset dni naucit. Dale se rozdavali ceny za hudbu, takze jsme vsichni obdrzeli certifikat. Take se udilely ceny za prospech tudle, tak jsme my vsechny cesky taky obdrzeli medaili. Fotky medaili a certifikatu tu vystavovat nebudu, stejne na tom neni co k videni. A lidi se stejne tesej na to az prijedu domu ja a ne nejaky medaile, ze jo?:)

6 comments:

Anonymous said...

Ty brďo Cilko, v tom dresu ti to sekne, není divu, že jsi v tom tracku poskočila o dva stupně výš. Poctivé cvičení a posilování se vyplatilo.

Anonymous said...

3200m no to je super výkon

Anonymous said...

prosím ještě nám ukaž váš dortík - máš foto???

Anonymous said...

ne cilko nikdo se tu na vas asi netesi:D:Duz se nemuzu dockat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

a kdy bude ta koupelna?:D

cilka said...

nebuz:) mimochodem, na cos tudle potrebovala ten kotlik?? vytek vam doma septik, jak pred rokem??