Tuesday, May 01, 2007

Hairspray + Remember When



Tak jsem zase jednou mela zaneprazdneny vikend, coz je dobre:) V sobotu jsme jeli s Chris a jeji sestrou a snachou do Minneapolis na Broadway musical - Hairspray. Bylo to opravdu moc pekne. Kostymy, hudba, herci (hlavne tam bylo spoustu cernochu, coz me nadchlo:)). Bylo to v podstate o rasismu v Americe v padesatych letech, ale nebyly tam nejaky hluboky myslenky, ale spis to byla celou dobu zabava, takze se mi to libilo:) Nemohli jsme tam fotit, tak jsem aspon neco stahla z internetu, abyste videli:) Taky to byl takovy den restauraci - v patek jsme si vyrazili s celou rodinou do Casa Mexicana (tam jsem to nedojedla, jelikoz to proste byla velka porce). V sobotu, kdyz jsme dojeli do Minneapolis jsme si skocili zase do mexicky restaurace jenom na "snack" pred tim musicalem. A po skonceni musikalu jsme pro zmenu zastavili v typicke americke restauraci. Hrali tam takove hity jako Skoda Lasky (v anglictine samozrejme), ale taky tam meli moc dobry jidlo (ktery jsem pro zmeny zase nedojedla, jak toho bylo hodne a to byly prosim "Dary more v cele s krevetama"). Pak se ma clovek divit, kde se ty kila berou, ale uprimne uz bych vsechny ty restaurace vymenila za poradny krajic ceskeho chleba:)



Dalsi udalost bylo takove zakonceni pro vsechny jazz bandy a show choiry - Remember When. Zpivala jsem tam, hrala jsem tam na klavir, takze jsem se docela zucastnila. Ovsem tahle sezona je over. Uz nemame zadne dalsi vystoupeni. Zapomnela jsem tak nejak fotit, takze nemam zadne fotky:) Jeste mame posledni koncert s nasim senior choirem a vypada to, ze Mrs. Barta si konecne uvedomila, ze tam ma klaviristy ve sboru, takze Kamile a me nabidla na posledni koncert angazma:) If I fell + Get Happy jsou dva songy, ktery si s Kamcou rozdelime, tak uvidime jak to dopadne. No a pak nam skoncii skola a ja se mimochodem podivam do Chicaga (zatukat na drevo:). Ale tentokrat je to na vazno! jedu totiz s Chris a tou jeji partou, takze to muzu...doufam:) No a pak uz pojedu domu. (jo teda doufam, ze s nama nespadne letadlo, to by me fakt namichlo, kdyz se na ten ceskej chleba celej rok a takhle by se to ...:)))

3 comments:

Anonymous said...

juu, to vypada pekne, cilindo chystam se napsat ti mail tak kontroluj schranku;) byli sme se sk na vejlete v pze, na Dobre placene prochazce v narodnim div., to je buffopera a reziser je forman a s jeho synem a druhej jeho syn delal scenografii(uzasne) a jelikoz to byla 3.hra (muthsik to stih bleskove objednat:) tak tam pri dekovacce prisli, juu:))) mej se bajo, v.

Anonymous said...

megadrb pro cilouse primo v jeji mail schrance;) mrkni na to a ozvi se:) verca

Anonymous said...

cilousku, dikes za moc pekne pocteni, helejse mrkni na tohhle: http://formanstheatre.cz/cj/vlnobiti2007.htm akorat nevim jak byste se do toho vesly, jeslti toho s pajkou -pozn.aut.-pozdravuj!!nebudete mit po prijezdu moc...prosim prosim, navstiv me na LCH! jedem teda s ancou, ja na genius loci.o prazkach:zkracenaLCH,od 4.7.-14.7.dovca I s nasima, od 20.-30.7.francie s tomem, 31.7.-14.8.dovca II s nasima(a t.?)jinak obcas icko obcas vylety s tim klukajznem a obcas s vami devcaty!!:)))tesim se moc.promin ze to sem pisu tak verejne, ale sem v knihovne na internetu za 15 kc btw:D:D a nemam casu na zbyt na mail. mej se bajo! ps: dnes sme byly s deb v parku:)a ve ctvrtek drzte tomoj v 5.00 vaseho casu pesti, jde na to.(maturita..ua).mejte se bajo holciny!!!tesim se uz