Friday, November 03, 2006

Hodinky


Koukam, ze jsem sem nepsala uz nejaky ten patek, proto je to trebanapravit, v podstate se nic nestalo, krome toho, ze jsme meli v patekHalloween Party s International Clubem ve skole. Myslim,ze jsme si todocela uzili, ja osobne jsem si tam delala srandu ze Satoshiho a to mi kzabave stacilo. Taky jsem si namalovala vlastni dyni. jeste pred tou party jsme byli pumpkin patch a tam jsme si kazdy vybral svou dyni, honilise v kukuricnem poli a fotili:) Ale ted k tomu nejdulezitejsimu, ze soboty na nedeli se nam tu menil cas na zimni a ja...tedy spis moje hodinky:)Rikala jsem si, necham zmenu casu na rano, zatim s nima nic delat nebudu.A rano jsem vstala a patricne se oparila cajem, jelikoz (ted to prijde)moje hodinky navadene satelitem az z vesmiru se preridily uplne samy!(pokud se tedy Malachi v noci nevloupal tajne do meho pokoje, aby mi jepreridil). A to co vidite na dalsim obrazku je z honicky v kukuricnempoli. Jak vidite, byla to opravdu velka zabava, ale hlavne, to co muzetevidet (Verco) na me leve ruce, to jsou ony:) JInak jeste jedna vtipnost. Mela jsem hrat v nejakym kostele na klavir. Zarizovala to maminka Kamily a ja jsem ji asi 14 dni rikala, jestli by me nemohla poslat ty noty, ze bych se to rada zacala ucit. Tak mi je nakonec prinesla tejden pred koncertem 30 stranek, tak jsem propadla (jak uz to tak u me byva) depresi, protoze to jsem proste nebyla schopna se naucit (ale muj tata povidal, ze by se to taky nenaucil, takze to neni tim, ze neumim hrat:)) No, tak nakonec jsme se usnesli, ze budu hrat tri pisne. A pak tam byl jeste druhej klavirista a ten mel hrat ten zbytek....No...jenze ten to taky neumel:) Tzn, ze sbormistryne rozhodla, ze vzadu za nama se bude poustet hudba z Cd. Ha:) Ja jsem odehrala to, co jsem mohla a odehrala jsem to myslim docela dobre a pak prisla na radu ta druha pulka...Snad jen pro upresneni, v tom kostele bylo asi 150 lidi a teda neco takovyho jsem nezazila:) Jelikoz hralo to Cd a k tomu hral zivej bubenik a zivej klavirista, jenze jak to radio nikdo poradne neslysel, tak uprostred skladby se to uplne rozjelo a my jsme byli rychlejsi (jelikoz ja jsem pak zpivala) nez to CD. (bohuzel to CD hralo dost nahlas na to, aby to ty lidi slyseli:))) Takze my jsme dozpivali Lord I lift your name on high a vzadu za nama zpevaci z Cd: name on high:) Teda to byl masakr, to bych nikomu neprala:))) v prvni rade, poradne jsem neumela slova a jeste ke vsemu to bylo ale totalne mimo. Po skonceni mse rekla nase sbormistrova, ze budeme zpivat pro ty, co zustaly jeste jednou tu pisen, ktera se tak rozjela a ze to tentokrat zazpivame dobre...no...kdyz i na podruhy se to pred tim zbytkem lidi rozjelo uplne stejne jak na poprvy, tak jsem si rekla, ze je mozna cas jet domu:) Tak jsem jela, ale teda to byla zase jednou sranda:)

7 comments:

Anonymous said...

Cilko,
nemůžeš udělat něco s tím menu co je vpravo až úplně dole ve tvým blogu. Pavla ho má pořád nahoře a je to praktičtější.

cilka said...

Ha, tak ted se teprve ukaze, jak rozumim pocitacum :D

Anonymous said...

haha rozumis jim jak koza petrzeli..:D:D cili napsla sem ti ke me odpo, tomika se ale musis zeptat osobne, a az tak o vanockach, ja neumim odpovedet:)

Anonymous said...

o vanockach=az se rozhoupe.haha

cilka said...

No, mas pravdu, jako koza petrzeli:D po dlouhych hodinach stravenych u pocitace nad tim, jak to menu presunout nahoru, jsem si vlastne uvedomila, ze to dole taky neni spatny a svym zpusobem to tam pasuje, tak to nebudeme vyhrocovat:)))ps.:diky za odpoved;)

Anonymous said...

no to menu ma bejt nahore ale v internet exploreru se zobrazuje az dole, tak to vypada ze maj v ty sablone neakej bordel...no dyz uz sme u toho tak zkuste neakej jinej prohlizec nez IE, je v nem sama dira a este si da menu dolu..fuuj..

Anonymous said...

tak to menu se v exploreru odsunulo dolu diky tem dvoum malejm obrazkum co sou vedle sebe...je to v tom postu s titulkem Corale...jsou pryc:) jinak Madison, Homecoming a Fall Formal...sou to ty 2 obrazky z neakyho hriste..tak dyz si to cilko editnes tak aby ty obrazky nebyli vedle sebe a nezabirali tim do sirky vic nez by meli tak se explorer umoudri a vrati ti menu nahoru... :) :)