Sunday, April 08, 2007

Fotky!










Na obrazku muzete videt Josie (6), Alexe (8), Kris (host mom) a me. Velikonoce jsou v podstate stejne - barvili jsme vajicka a dostali sladkosti. Jediny rozdil byl v tom, ze k nam neprisel nikdo s pomlazkou na koledu:) Jo, ty sladkosti jsme kazdy dostali v malym kosicku, kterej pro nas Kris vecer schovala a rano jsme ho meli za ukol najit. No a jelikoz Josie vstava kazdy den tak o pul sesty a vsechny kosiky nasla tudiz uz ve trictvrte na sest, tak kdo me zna, tak vi, ze jsem s ni nemela sanci souperit, kdyz se kazdy rano vykulim z postele tak rikajic "za pet minut dvanact." :))Rano jsme byli v kostele a odpoledne jsme jeli navstivit Krisiny sourozence do Eau Claire, tak jsme popovidali, dobre se najedli a nasmali. Ta posledni fotka, na ktere jsem ja, je jedno hra, kterou mame doma. Ty kulicky, co jsou okolo byly v tech otvorech, krome jedny a ucel byl, aby jedna pres druhou skakaly a tak se navzajem oddelavaly ze hry az tam zbyla posledni ve stredu...ehm, doufam, ze to vsichni z meho popisu pochopili:)) no to je fuk, kazdopadne je to logicka hra a kdyz vam ta jedna opravdu ve stredu zustane, tak jste genius nebo tak neco...a hadejte, co? Me se to povedlo:)) tak jsem si hnedka udelala fotku (uprimne, nahoda...:)

4 comments:

Anonymous said...

Ahoj Cilko to vám to ta Josie nandala když vstávala o půl šestý a našla všechny košíčky!:-))))Cilko ta fotka tě dělá širší.Vyfoť novou!Dneska choděj koledníci a otvírat musim pořád já všichni na to prděj!!Bay Damiana!

Anonymous said...

..:D:D tady je psina posledni dobou:)) cilko myslis ze maj na plutu palce?

Anonymous said...

jezisi cilko co to sem davas za fotky?CELA CESKA REPUBLIKA CEKA NA TU KOUPELNU SAKRA:D:D:D

Anonymous said...

cilindo potrebovala bych s tebou poresit tu chrudim, tak kdyztak mrkni co nejdriv na mail ci na icq, bohuzel nam doma nejde (skoro)comp takze ti spis napisu tn mail..pac a pusu